Ξεκίνησε η πληρωμή για το επίδομα παιδιού και ήδη η τέταρτη δόση έχει μπει στους περισσότερους τραπεζικούς λογαριασμούς.  

Η πληρωμή ξεκίνησε από χθες και ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη.  

Η δαπάνη του ΟΠΕΚΑ για την καταβολή της δ΄δόσης θα ανέλθει στα 205 εκατ. ευρώ ενώ θα πληρωθούν και εκκρεμείς αιτήσεις προηγούμενων ετών.  

Η δ’ δόση 2018 για το οικογενειακό επίδομα, η οποία θα αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.  

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή ακολούθως, θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλει φέτος Α21.  

Δυνητικοί δικαιούχοι που ακόμη δεν έχουν υποβάλει αίτηση για το 2018, έχουν περιθώριο να καταθέσουν Α21 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ώστε να συμπεριληφθούν στην πληρωμή της Δ' δόσης του επιδόματος παιδιού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου και θα αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.  

Παράλληλα όπως ήδη έχει γίνει γνωστό έχουν τεθεί διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία τα οποία επιτρέπουν τροποποιήσεις αιτήσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.