avatar

Μαγκαζίνο
Γιώργος Πιέρρος

Parapolitika TV

Βασίλης Λεβέντης στο PTV: «…κάνω και για πρωθυπουργός»

Οργή για τα στελέχη που έφυγαν: «…στη βουλή τους έβαλα εγώ!»

Οργισμένος για όσους έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων και ιδιαίτερα για την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Καρρά εμφανίστηκε μιλώντας στο web tv των Παραπολιτικών ο Βασίλης Λεβέντης.

«Όλοι αυτοί βγήκαν βουλευτές με τον ιδρώτα τον δικό μου, 40 χρόνια τώρα» λέει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δείχνοντας ξεκάθαρα την αγανάκτηση του για τις πρόσφατες αποχωρήσεις.

Ερωτηθείς για το θέμα της οικουμενικής κυβέρνησης που υποστηρίζει σθεναρά εδώ και καιρό, ο κ. Λεβέντης υποστηρίζει πως είναι η μόνη λύση που μπορεί να οδηγήσεις σε διέξοδο, ενώ παράλληλα τονίζει πως αν στις επόμενες εκλογές κερδίσει η Νέα Δημοκρατία εκείνος είναι ανοιχτός σε συνεργασία.

«Δεν θέλω υπουργεία, αν ο Μητσοτάκης είναι πρώτος και θέλει τους βουλευτές της ένωσης κεντρώων του τους δίνω, αρκεί να κοιτάξει πρώτα τα εννέα σημεία που έχει από την αρχή παρουσιάσει το κόμμα», τονίζει.

Στην ερώτηση τώρα για το ενδεχόμενο προσωπικής αξιοποίησης του σε κυβέρνηση συνεργασίας η απάντηση είναι αποστομωτική: «…ξέρετε, οι σπουδές μου είναι και για πρωθυπουργός»