avatar

Best of Κακά Κορίτσια
Μαρία Λεμονιά, Έλενα Καραμίχαλου

Parapolitika TV

Ναταλία Δραγούμη: Είχα πολλές προτάσεις φέτος για την τηλεόραση

Τον λόγο που είπε «όχι» στο «Survivor» αποκάλυψε η δημοφιλής ηθοποιός - Συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου

Φέτος υποδύεται δύο διαφορετικές γυναίκες. Τη χήρα στον «Ζορµπά», αλλά και την αυταρχική Ελληνογερµανίδα Μένη Σουλτς στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση µου».

Η ταλαντούχα Ναταλία ∆ραγούµη, λαµπερή και ιδιαίτερα γοητευτική, µας υποδέχτηκε στη σκηνή του θεάτρου «Βέµπο», λίγο µετά το τέλος της παράστασης, που σηµειώνει επιτυχία.

Δείτε τη συνέντευξη της Ναταλίας Δραγούμη στη Σπυριδούλα Τριάντου:

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Νιώθω πολύ τυχερή, γιατί όπου πήγαµε το καλοκαίρι µάς αγάπησαν και έτσι από την πρώτη ηµέρα είχαµε πολύ κόσµο στην Αθήνα», δηλώνει στο «S». Την παράσταση σκηνοθέτησε ο Σταµάτης Φασουλής. «Αισθάνοµαι τυχερή που δούλεψα µε τον Φασουλή. Εχει ένα άγγιγµα µαγικό και σε κάνει να θέλεις να δηµιουργήσεις. Είµαι πολύ χαρούµενη που δουλεύω και µε τον Γρηγόρη τον Βαλτινό. Με όλο τον θίασο είµαστε σαν οικογένεια πια», συνεχίζει.

Στην τηλεόραση, όµως, αλλάζει. Γίνεται µια άλλη… «Είναι τόσο διαφορετικό αυτό που κάνω από τον ρόλο στον “Ζορµπά”. Νιώθω ότι είναι ένας ρόλος-πρόκληση για µένα. Οχι ότι είναι πολύ µακριά µου, αλλά µου έχει δοθεί ένας καλογραµµένος χαρακτήρας, κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει», τονίζει.

Είχε άλλες προτάσεις για τηλεόραση; «Ναι, είχα ήδη κλείσει κάτι, αλλά έφυγα όταν µου ήρθε η πρόταση από τον Alpha. Τελικά, δεν έγινε καθόλου. Ηταν αρκετά καλή χρονιά από προτάσεις», παραδέχεται σε µια δύσκολη εποχή για τη µυθοπλασία. Εκείνη, όµως, ανήκει στις τυχερές, αφού ξεκίνησε στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. «Θυµάµαι τότε κάθε χρόνο είχα προτάσεις, αλλά εγώ διάλεγα το θέατρο. Μάλιστα, τη δεύτερη χρονιά έφυγα από τη σειρά “Μάνα είναι µόνο µία”. Ηµουν 22 χρόνων, είχα όλη τη ζωή µπροστά µου και ήθελα να κάνω µόνο θέατρο. Αισθανόµουν πως είχα ανάγκη να γεµίσω τις βαλίτσες µου στο θέατρο».

∆ύσκολη απόφαση για ένα τόσο µικρό κορίτσι να απαρνηθεί τη δόξα της τηλεόρασης, όµως πατούσε στη γη από µικρή. «Ηξερα πως το γυµναστήριο του ηθοποιού είναι το θέατρο. Ολος ο πλούτος δηµιουργείται µέσω του θεάτρου. Εγώ σταµάτησα για τέσσερα χρόνια, ενώ είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση», παραδέχεται.

∆έχτηκε ποτέ στο επάγγελµά της σεξουαλική παρενόχληση; «Ναι, έχει συµβεί, αλλά εγώ µπόρεσα να το αντιµετωπίσω. Ηταν λεκτική η παρενόχληση, το ξέκοψα και δεν έχασα και τη δουλειά µου. Κάποιες γυναίκες δεν µπορούν, για αυτό έχουν γίνει από τη Γενική Γραµµατεία Ισότητας των Φύλων τέσσερα σποτ. Τα έχει σκηνοθετήσει η Ολγα Μαλέα για να βοηθήσουν γυναίκες. Σε ένα από αυτά παίζω και εγώ».

ΠΑΡΑΠΟΝΑ. Νιώθει πως λείπει πολλές ώρες από τα παιδιά της και τον σύζυγό της; «Τώρα που είµαι εδώ µε περιµένουν τα παιδιά για καληνύχτα. Μου κάνουν παράπονα, αλλά ξέρουν ότι είναι η δουλειά µου. ∆εν έχουν γνωρίσει κάτι άλλο σαν µαµά. Το συγκινητικό είναι πως νιώθω κάποιες φορές τη στεναχώρια τους και αυτό µε τσακίζει. Βρίσκω χρόνο, αλλά πιστεύω πως είµαι µια γυναίκα πολύ αφοσιωµένη στην οικογένεια. Προσπαθώ να συνδυάσω και τα δύο και πιστεύω πολύ στην οικογένεια. Ο σύζυγός µου µού κάνει παράπονα, αλλά πάντα σε µορφή αστείου. Τις συζητάµε πολύ µαζί τις επιλογές που κάνω».

Τα παιδιά της µέχρι πέρσι δεν τα εµφάνιζε καθόλου στον Τύπο. Αυτό φέτος άλλαξε. «Τα προστάτευα για πάρα πολλά χρόνια. Εδώ και έναν χρόνο είπα “δεν πειράζει να βγουν και µια φωτογραφία”. Εχουν µεγαλώσει και έχω δει και τι παιδιά είναι. Ξέρω ότι είναι πολύ προσγειωµένα και δεν φοβάµαι κάτι». Οµως, ούτε τον σύζυγό της βλέπουµε στις δηµόσιες εµφανίσεις της. «Ο σύζυγος δεν έρχεται σε πρεµιέρες και σε διάφορες εκδηλώσεις. ∆εν του αρέσει η δηµοσιότητα, οπότε και εγώ προτιµώ να πηγαίνω µόνη µου».

Τέλος, τη ρωτάω γιατί είπε «όχι» στο «Survivor». «∆εν τα καταδικάζω τα παιχνίδια αυτά, απλώς νοµίζω πως σε αυτή τη φάση δεν θα έκανε καλό στη δουλειά µου. Ακόµα και αν δεν έκανα τίποτα, δεν θα το έκανα, γιατί δεν θα µου έφερνε ποτέ τη δουλειά που θέλω εγώ. Αν ήµουν κάτι άλλο, όπως γυµνάστρια, δεν θα είχα πρόβληµα», εξηγεί.