Η Έλενα Θωμοπούλου ετοιμάζεται για την μεγάλη οθόνη. Συγκεκριμένα η ηθοποιός παίζει στην  ελληνική ταινία  «Το δείπνο του Βοσκού» που θα προβληθεί το Πάσχα. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε στα parapolitika.gr  για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα «Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Τεό Θεοδωρίδης και ο Κωστής Σαββιδάκης από τις «Άγριες Μέλισσες». 

«Εγώ υποδύομαι μια γιατρό η οποία είναι η ευχάριστη νότα στην ταινία». 



Η ίδια μιλάει για τον ρόλο της και τους συνεργάτες της: «Ο δημιουργός Γιάννης Στραβόλαιμος, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που εκτιμώ και θα συνεργαστούμε για δεύτερη φορά μαζί. Η ταινία πρόκειται να έχει καταπληκτική φωτογραφία, οπτικά εφέ και απαιτητικές ερμηνείες. Ο ρόλος μου είναι μια ευχάριστη νότα στην ταινία. «Η Δέσποινα» μια κοπέλα που φέρνει την θετικότητα και το χαμόγελο στους άλλους, μέσα στο βουκολικό τοπίου του χωριού. Ο Τεό Θεοδωριδης θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία και θα ενσαρκώσει τον Ιησού Χριστό. Χαίρομαι πολύ που θα μοιραστώ αυτήν την εμπειρία μαζί με αξιόλογους ηθοποιούς όπως ο Κωστής Σαββιδάκης».



Το Δείπνο του Βοσκού, είναι μία ταινία μεγάλου μήκους που αναφέρεται στο πραγματικό περιστατικό της ιστορίας ενός καλοκάγαθου βοσκού που συνέφαγε με τον ίδιο Τον Χριστό.



Πρόκειται για ένα Project με πολύ απαιτητική φωτογραφία, οπτικά εφέ και ερμηνείες.

Ένας καλός και απονήρευτος βοσκός, ο Μαυρογένης, ζει με τη γυναίκα του, τη Μαριώ, σε μία πολύ ορεινή περιοχή κάπου στην Ελλάδα. Αποφασίζουν να κατέβουν πιο χαμηλά, στο χωριό Λαχανάδες, ώστε να προμηθεύονται ευκολότερα τα απαραίτητα για την συντήρησή τους. Εκεί, ο Μαυρογένης, βλέπει για πρώτη φορά Εκκλησία και Ιερέα. Λόγω της απονήρευτης και καλοσυνάτης καρδιάς του, ακούει με πολύ ενδιαφέρον τα όσα κηρύττει ο Παπά Φώτης (Ιερέας του χωριού).

Μια μέρα λοιπόν, ακούει ένα κήρυγμα όπου ο Ιερέας αναφέρεται στον ίσιο δρόμο που πρέπει να ακολουθούν οι πιστοί και να μη λοξοδρομούν ποτέ. Και πως αν όντως βαδίζουν πάντα ίσια, τότε θα βρουν τον Παράδεισο και θα συναντήσουν τον Θεό.

Ο Μαυρογένης παίρνει τοις μετρητοίς τα λόγια αυτά και λόγω της απλότητας του, νομίζει πως αν αρχίσει να περπατάει συνέχεια ίσια, χωρίς να λοξοδρομεί πουθενά, θα βρει τον Παράδεισο και θα συναντήσει τον Θεό. Πράγματι λοιπόν, παίρνει λίγα εφόδια και ξεκινάει το ταξίδι.

 Δείτε το trailer της ταινίας:

thumbnail__1_
thumbnail__2_
thumbnail__3_
thumbnail__4_
thumbnail__5_
thumbnail__6_
thumbnail