Σε μια χαλαρή συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι έχει χιούμορ, αφοπλιστική ειλικρίνεια και αμεσότητα στις απαντήσεις του. Ρωτήθηκε ασφαλώς για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον γάμο του με την Μαρέβα, μιλώντας ειλικρινά για το πώς και οι δύο έγιναν σοφότεροι και ωριμότεροι.
«Βροχή» οι ερωτήσεις και για τα παιδιά του. Είπε ότι προσπαθεί να μοιράζεται το ρόλο του «αυστηρού» με την σύζυγό του, ενώ στην ερώτηση τι θα έκανε αν η κόρη του έφερνε στο σπίτι ένα νέο φλερτ-ψηφοφόρο του... ΣΥΡΙΖΑ, είπε αρχικά με χιούμορ: «Θα τον κάθιζα κάτω να του εξηγήσω και να τον πείσω».

«Είμαι πολύ χαλαρός. Σήμερα τα παιδιά πρέπει να έχουν την άνεση να φέρνουν τους φίλους τους. Εκ των πραγμάτων αλλάζουν οι εποχές και κάνουμε πράγματα τα οποία δεν μπορούσαμε να φανταστούμε παλαιότερα» σημείωσε.
Δεν έκρυψε την υπερηφάνειά για τα παιδιά, «ακόμα και αν η Δάφνη μιλάει δυνατά σαν την Μαρίκα», ενώ για τον γιο του Κωνσταντίνο είπε ότι έχει το χιούμορ του παππού του. 

Στυλιστικά, αναγνώρισε τα φάουλ του: Μερικές φορές «με βλέπει η Μαρέβα και λέει, πώς είσαι έτσι» είπε, γελώντας, ξεκαθαρίζοντας ότι στις γραβάτες αφεντικό είναι η Μαρέβα.

Τέλος, έδωσε και μυστικά μακροζωΐας. Και αξίζει να τα λάβει κανείς υπόψη αν σκεφτεί κανείς ότι ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφτασε τα 99: «Μέλι, λάδι και ποιοτικά προϊόντα. Το βασικό όμως είναι η διαχείριση του άγχους και τους στρες» υπογράμμισε.

Είπε ακόμα ότι προσπαθεί, όσο μπορεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο «ακόμα και 15 λεπτά» να κλείσει τα μάτια του να ξεκουραστεί. «Προχθές ανακάλυψα ότι μπορώ να δω Netflix στο κινητό μου και είδα 1,5 επεισόδιο στο Casa de Papel».