Ο β’ γύρος των Αυτοδιοικητικών και Περιφερειακών εκλογών διεξάγεται ομαλά και χωρίς προβλήματα παρόμοια με αυτά που είδαμε την Κυριακή 26 Μαΐου με απουσίες στις εφορευτικές επιτροπές, ξεχορτάριασμα παρτεριών, απώλειες σφραγίδων δικαστικών αντιπροσώπων αλλά και καβγάδες μεταξύ τους. Παρόλα αυτά και αυτή την Κυριακή δεν έλειψαν τα ευτράπελα και τα απρόβλεπτα των εκλογών.

Με Super Puma στο Καστελόριζο εκλογικός αντιπρόσωπος

Ο ένας από τους δύο εκλογικούς αντιπροσώπους που δεν κατάφερε να πάει στο Καστελόριζο το Σάββατο, επειδή δεν έγινε η πτήση από τη Ρόδο, αντιμετωπίστηκε με τη συνδρομή του ΓΕΕΘΑ, που διέθεσε ελικόπτερο Super Puma για τη μεταφορά του.

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια… για την ψήφο ηλικιωμένου

Δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι στο Δήμο Ηρακλείου λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια για την ψήφο… ενός ηλικιωμένου!

Όταν ο ηλικιωμένος, έπιασε συζήτηση με εκλογικό αντιπρόσωπο ενός εκ των δύο υποψηφίων δημάρχων, στην είσοδο του 23ου δημοτικού σχολείου στις Πατέλες, ανακοίνωσε την πρόθεση του να ψηφίσει τον άλλο υποψήφιο από αυτό που υποστήριζε ο συγκεκριμένο εκλογικός αντιπρόσωπος και εκείνος προσπάθησε να τον μεταπείσει.

Σύμφωνα όμως με το ekriti.gr, αυτό έπεσε στην αντίληψη του εκλογικού αντιπροσώπου του αντίπαλου υποψηφίου, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν μπροστά στον έντρομο ψηφοφόρο, ενώ έπεσαν και λίγες «ψιλές».

Γαμπρός και νύφη πήγαν να ψηφίσουν στην Κυνουρεία

Ο επαναληπτικός γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Βόρεια Κυνουρία αποδείχτηκε κρίσιμος για ένα νιόπαντρο ζευγάρι που δεν παρέλειψαν να πάνε στο εκλογικό κέντρο για να ρίξουν την ψήφο τους στις κάλπες.