Κατεβασμένα μούτρα επικρατούν σήμερα στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της εκτίμησης των τελικών αποτελεσμάτων για Δήμους και Περιφέρειες.

Απόψε στο περίπτερο της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένας Δούρου και του υποψηφίου για τον Δήμο Αθηναίων, Νάσου Ηλιόπουλου οι ελάχιστοι υποστηρικτές τους που βρέθηκαν εκεί μετρούν τις πληγές τους μετά την πανωλεθρία των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής αλλά και την ήττα αυτής.

Τι κλίμα επικρατούσε όμως τον Μάιο του 2014 όταν η Ρένα Δούρου – αν και αουτσάιντερ – τερμάτισε πρώτη στη μάχη για την περιφέρεια Αττικής;

Με γλέντια, τραγούδια, ξέφρενους χορούς και Σαββόπουλο η Ρένα Δούρου και οι συνεργάτες της γιόρτασαν τη μεγάλη νίκη τους.



Αφού είχε ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και απαλλαγμένη πλέον από το άγχος της εκλογής της, η κ Δούρου χόρεψε με την ψυχή της, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού της στην οδό Κοραή.