Είναι ο μοναδικός πολιτικός της χώρας που κατάφερε να συναντηθεί ταυτόχρονα και να φωτογραφηθεί  με τους Ντόναλντ Τραμπ, βασίλισσα Ελισάβετ, Άνγκελα Μέρκελ, Εμανουέλ Μακρόν, Τερέζα Μέι, Τζάστιν Τριντό. Κι αυτοί είναι μόνοι μερικοί από τους ηγέτες του κόσμου με τους οποίους συναντήθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς όλοι τους  συμμετείχαν στην τελετή που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, για την 75η επέτειο της απόβασης των συμμαχικών δυνάμεων στη γαλλική Νορμανδία το 1944.

sbsPaulo4

 Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Προκόπης Παυλόπουλος, που κάθισε δίπλα στην απαστράπτουσα Μελάνια Τραμπ και στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Μελάνια, μάλιστα, είχε στα αριστερά της τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος ήταν αφοσιωμένος στην τελετή, με το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής να μοιράζεται αστεία με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

 Συγκεκριμένα, στην πρώτη σειρά πήραν τις θέσεις τους ο Εμανουέλ Μακρόν, η Τερέζα Μέι, ο πρίγκιπας Κάρολος, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια Τραμπ, ο Προκόπης Παυλόπουλος και η Άνγκελα Μέρκελ.