Πρότυπα που εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από υποψήφιο βουλευτή χρησιμοποιεί ο Σάκης Ιωαννίδης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα, σε μία ομολογουμένως ριζοσπαστική εκστρατεία.

Από το απόγευμα της Δευτέρας και την συνάντηση του απερχόμενου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, φίλοι και υποστηρικτές του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ, αναρτούσαν στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παραπάνω εικόνα, η οποία έχει πορτοκαλί φόντο, το οποίο ξεφεύγει από την κλασική χρωματική παλέτα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας, και το μόνο μπλε στοιχείο είναι ένα βέλος που δείχνει βόρειο, υποδεικνύοντας τον βόρειο τομέα στον οποίον θέτει υποψηφιότητα.

Την επόμενη ημέρα φίλοι και υποστηρικτές του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσαν στις εικόνες προφίλ τους το πλαίσιο #sakisvoreia.

Αν μη τι άλλο από το επιτελείο του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ και υποψηφίου βουλευτή βλέπουμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί από υποψηφίους στην Ελλάδα.