Ολοκληρώθηκε η πρώτη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως πρωθυπουργός, στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Σε πανηγυρικό κλίμα ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τα μέλη, τα στελέχη και τους εθελοντές της ΝΔ για τον αγώνα τους που οδήγησε στην ευρεία νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι προτείνει για γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, τον Γιώργο Στεργίου, ο οποίος κατά την προεκλογική περίοδο διετέλεσε γραμματέας προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής έχει οριστεί ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει και τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του κόμματος στην Πειραιώς.

Παράλληλα, εδώ και λίγες ημέρες ο κ. Ιωάννης Μπρατάκος έχει αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας.
- Τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο κ. Τάσος Γαϊτάνης.
- Εκπρόσωπος Τύπου για τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης ορίζεται η κ. Έλενα Σώκου. - Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο κ. Νίκος Ρωμανός.