Στα Χανιά βρίσκεται η δημοφιλής πολιτικός και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα κοινά. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια η πολιτική να έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, παράλληλα όμως είναι μία στοργική και τρυφερή μητέρα. Τα παιδιά της, Κώστας & Αλεξία, έχουν πια γίνει και τα ίδια γονείς και η Ντόρα Μπακογιάννη φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, τόσο μαζί τους όσο και με τα έξι εγγόνια της.

Η πολιτικός είναι ενεργή στα social media αν και οι οικογενειακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει είναι ελάχιστες. Μία από αυτές είναι και αυτή που βλέπετε παρακάτω, την οποία ανέβασε στο Instagram ανήμερα της γιορτής της. Η γιαγιά Ντόρα ποζάρει με τη συνονόματη εγγονή της και ευχαριστεί όσους της έστειλαν τις ευχές τους.

Οι καλοκαιρινές διακοπές όμως, στάθηκαν αφορμή να μοιραστεί μαζί μας μία νέα οικογενειακή φωτογραφία, την πρώτη στην οποία βλέπουμε και τα έξι εγγόνια της μαζι.

Η πρώτη φωτογραφία με την εγγονή της, το Ντοράκι, όπως την αναφέρει χαρακτηριστικά και η ίδια η πολιτικός στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Γιαγιά και εγγονή γιορτάζουμε μαζί στο γραφείο!

A post shared by Ντόρα Μπακογιάννη (@dbakoyannis) on


























Μία ακόμα ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη με το Ντοράκι ανήμερα της γιορτής τους.


Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη. Στη φωτογραφία βλέπουμε τα έξι εγγόνια της πολιτικού. Από αριστερά προς τα δεξιά είναι ο Στάθης, ο μικρότερος γιος της Αλεξίας, έπειτα τα δίδυμα Ντόρα και Γιώργος και τέλος τα τρία παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, η Δανάη, ο Δήμος και ο Παύλος. Η Δανάη και ο Παύλος είναι τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου και ο μικρός Δήμος είναι ο καρπός του έρωτά του με την Σία Κοσιώνη.

View this post on Instagram

Και οι έξι είναι υπέροχοι! Καλό καλοκαίρι σε όλους!

A post shared by Ντόρα Μπακογιάννη (@dbakoyannis) on