Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι ο Παύλος Μαρινάκης. Ο δικηγόρος και νυν αντιπρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας ανακοίνωσε πριν από λίγο την υποψηφιότητά του στο προσυνέδριο της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη.

Σε μία αίθουσα γεμάτη από στελέχη κυρίως από τη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα τη Βόρεια Ελλάδα και παρουσία του νέου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου, ο Παύλος Μαρινάκης περιέγραψε τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει η ΟΝΝΕΔ την επόμενη τριετία, δίνοντας έμφαση στις επαγγελματικές προοπτικές των νέων.

Παρόντες στο προσυνέδριο ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος, ο υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καραόγλου, οι βουλευτές Δημήτρης Βαρτζόπουλος και Δημήτρης Κούβελας, η Βασιλική Νάκου και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Σπηλιοπουλος.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Παύλος Μαρινάκης καταλήγει: «Χρέος μας στα κρίσιμα χρόνια που έρχονται για την πατρίδα μας είναι να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή, δείχνοντας το δρόμο της ανάπτυξης, των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, της δικαιοσύνης και της αξιοσύνης. Μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη για τις ιδέες μας και μαζί θα την κερδίσουμε, δίνοντας ξανά νόημα σε λέξεις όπως αλήθεια, πρόοδος και δημοκρατία. Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την πορεία προς το μέλλον όχι απλά της ΟΝΝΕΔ, αλλά της Ελλάδας.»

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη στο facebook: