Θα έχει ενδιαφέρον εάν ποτέ δημοσιοποιηθούν οι νυχτερινές επισκέψεις στο Προεδρικό Μέγαρο. Επισκέψεις που ποτέ δεν ανακοινώνονται.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης: «Οχι μόνο δεν ανακοινώνονται, αλλά εάν κάποιος τολμήσει και γράψει κάτι για αυτές κινδυνεύει με διάψευση. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνηθίζει να δέχεται γνωστούς, φίλους, αλλά και πολιτικούς μετά τις 9 το βράδυ, τους οποίους δεν ανακοινώνει. Κανέναν πριν από τις 9 το βράδυ. Ούτε κανείς γνωρίζει τι συζητείται σε αυτές τις νυχτερινές συναντήσεις, πέραν του Προέδρου και των νυχτερινών επισκεπτών του. Οπως συνέβη και με τη νυχτερινή επίσκεψη του Θανάση Καρτερού, του πιο στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, του ανθρώπου που επιτέθηκε με σφοδρότητα τόσο εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της συζύγου του Μαρέβας.

Μαθαίνω λοιπόν ότι ανάμεσα στους νυχτερινούς επισκέπτες του Προεδρικού Μεγάρου περιλαμβάνονται και βουλευτές της ΝΔ, όπως για παράδειγμα ο Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά και άλλοι γαλάζιοι βουλευτές. Ακόμα, γευματίζει πολλές φορές (συνήθως τις Παρασκευές) με τους Γ. Αλογοσκούφη και Πέτρο Μολυβιάτη. Συνήθιζαν να γευματίζουν στην Αθηναϊκή Λέσχη, αλλά όταν ο κ. Παυλόπουλος έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας άλλαξε συνήθεια.

Ηταν συχνές και οι νυχτερινές επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στον κ. Παυλόπουλο, όταν ήταν Πρωθυπουργός. Δυο βήματα είναι το Προεδρικό από το Μέγαρο Μαξίμου. Και μάλιστα σε ένα προστατευόμενο (από περίεργα μάτια και περίεργους δημοσιογράφους) δρόμο, αφού η Ηρώδου Αττικού ήταν για χρόνια κλειστή με πέντε κλούβες ΜΑΤ που τη φρουρούσαν. Στους πρώτους μήνες της θητείας του κ. Παυλόπουλου επισκέπτης, μου λένε, ήταν και ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

Δεν γνωρίζω εάν στο μεταξύ σταμάτησε τις επισκέψεις αυτές, αλλά είναι γνωστό σε όλους ότι Παυλόπουλος και Παπαγγελόπουλος έχουν φιλικές σχέσεις. Αλλωστε ο κ. Παπαγγελόπουλος (που ελέγχεται τώρα για τη σκευωρία της Novartis) ήταν πρόταση του κ. Παυλόπουλου να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου.»