«Δεξιούς και αριστερούς, Τσίπρα και... Τσαβούσογλου είχε το μενού του 'κοκτέιλ' του Κυριάκου Μητσοτάκη με νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ στο μπαλκόνι του Μαξίμου» όπως γράφει ο Μικροπολιτικός των Νέων και συνεχίζει: 

«Στις αγωνιώδεις διατυπώσεις κάποιων βουλευτών για τη διαχείριση του Προσφυγικού, ότι 'κάνουμε το ένα, φωνάζουν οι δεξιοί, κάνουμε το άλλο, διαμαρτύρονται οι αριστεροί', ο Πρωθυπουργός απάντησε ορθά κοφτά: 'Μας νοιάζει μόνο η κριτική της κοινωνίας'. Εξάλλου τους διαβεβαίωσε πως ό,τι έλεγε προεκλογικά, αυτά θα κάνει. 'Δεν θα έρθετε ποτέ στη θέση να αναγκαστείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών' είπε ο Μητσοτάκης και ενέπνευσε τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη να θυμηθεί τις 360 μοίρες του Αλέξη Τσίπρα: 'Πάντως 360 μοίρες δεν θα κάνουμε σίγουρα'.

Ο Πρωθυπουργός 'ξενάγησε' τους νεοεκλεγέντες στο Μαξίμου, ήπιαν λευκό και κόκκινο κρασί και τους περιέγραψε πώς είχε... σωριάσει (με ένα σκληρό τζαρτζάρισμα) στο χορτάρι τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου το 2005 σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ελλήνων και τούρκων βουλευτών.»