Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν ξεχνάει ποτέ τη μεγάλη του αγάπη, την ΟΝΝΕΔ, δίνοντας το «παρών» χθες και σήμερα στις εργασίες του 12ου Συνεδρίου της «γαλάζιας» νεολαίας και καταχειροκροτήθηκε από τους συνέδρους.

Ιστορικός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην πρόεδρος της ΝΔ αποτελεί την πιο ενωτική «φωνή» στην κεντροδεξιά παράταξη πράγμα που του αναγνωρίζουν ακόμη και οι νεότερες γενιές, δείχνοντάς του σεβασμό και αγάπη.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε χθες κατά την ομιλία του στον κ. Μεϊμαράκη, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα, ειδικά αν πρόκειται για διαδικασίες του κόμματος αφού ποτέ δε λείπει η «ψυχή» αυτών, όπως χαρακτηριστικά τον αναφέρουν.

«Η ΟΝΝΕΔ πάντα πρωτοπόρα και μαχητική. Στην ψυχή, στον αγώνα, στη μάχη, στον δρόμο πάντα μπροστά. Όσο αγωνίζεστε και πιστεύετε στον στόχο σας τόσο θα κερδίζετε και θα προσθέσετε αξία στο μέλλον σας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλους τους αγώνες που δώσαμε μαζί για να κρατήσουμε όρθια την πατρίδα μας» έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Βαγγέλης Μειμαράκης, μετά τη σημερινή του τοποθέτηση από το βήμα του Συνεδρίου όπου εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους νεολαίους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους καθώς και καλή θητεία στον Παύλο Μαρινάκη που αναμένεται να εκλεγεί πρόεδρος της Οργάνωσης.