Πρωινό στο Χίλτον είχε ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη με τον Μάικ Πομπέο και την σύζυγό του Σούζαν. Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ γευμάτισε με τον πρωθυπουργό λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η επίσημη επίσκεψη του στην Αθήνα.

Ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο στα ΜΜΕ ήταν τα ελληνικά της Σούζαν Πομπέο.

Η σύζυγος του Μάικ Πομπέο καλωσόρισε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, λέγοντας «καλημέρα» στα ελληνικά και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε.

Από την πλευρά της, η Μαρέβα την ρώτησε πώς πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου, στο δείπνο στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, με την Σούζαν Πομπέο να απαντά πώς «ήταν όλα υπέροχα».

Η σύζυγος του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέφρασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την χαρά της που τον γνώρισε, λέγοντας του, μάλιστα, γελώντας, πώς τόσο εκείνος, όσο και ο Μάικ Πομπέο, έδειχναν πολύ ωραίοι στις κοινές τους φωτογραφίες.


Ποια είναι η Σούζαν Πομπέο

Η Σούζαν είναι η δεύτερη σύζυγος του Μάικ Πομπέο. Παντρεύτηκαν το 1991 και έναν χρόνο αργότερα απέκτησαν τον γιο τους, Νίκολας. Κατάγεται από το Κάνσας και έχει ενεργό ρόλο στην πολιτική καριέρα του άντρα της. Της αρέσει να παίζει τένις και να πηγαίνει στο θέατρο και στην όπερα. Έχει επιλέξει να απέχει από τα social media για προσωπικούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας.