Ο Πάνος Καμμένος αγαπάει την μεγάλη ζωή και δεν το κρύβει. Ο πρώην υπουργός έχει πολλές αδυναμίες και παρ’ ότι στερήθηκε το καλό φαγητό και έγινε… πιο κομψός από ποτέ, δεν μπόρεσε για άλλη μια φορά να αντισταθεί… στη χλιδάτη διασκέδαση που τελικά παραμένει στο DNA του.

Το περασμένο Σάββατο ο Πάνος Καμμένος διασκέδασε στα μπουζούκια, παρέα με την σύζυγό του και με τον κολλητό του,  Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.  Ο δρόμος έβγαλε την μεγάλη παρέα του Πάνου Καμμένου στο North Live Stage, και απόλαυσαν  το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Καλίδης, ο Θάνος Πετρέλης και ο Tus.

 

Ακόµα και την εποχή που ήταν εν ενεργεία υπουργός Άµυνας και βασικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα στην τότε  κυβέρνηση συνασπισµού ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕ.Λ., ο Πάνος Καμμένος προκαλούσε το κοινό αίσθηµα του ελληνικού λαού µε τις χλιδάτες περιηγήσεις του στα κοσµοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης ( Λονδίνο, Μονακό κλπ.)

Τότε ως υπουργός στα γούστα του ήταν η  διαµονή του σε πανάκριβα ξενοδοχεία, τα ακριβά ψώνια και οι επισκέψεις του στα πιο διάσηµα καζίνο.

Το χούι όμως δεν κόβεται. Ο Πάνος Καμμένος «επέστρεψε» ως… απόστρατος πολιτικός, στην κοσμική του ζωή και έπνιξε τον πόνο του με ουίσκι, γαρίφαλα και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες.

Πρώτο τραπέζι πίστα ο Πάνος, ευδιάθετος, αδυνατισμένος διασκέδασε χαλαρός, πίνοντας στην υγεία των… αχάριστων που του στέρησαν την πολιτική και την εξουσία, ευτυχώς όχι όμως και το γούστο του στη μεγάλη ζωή, την οποία συνεχίζει.