Με χειροκροτήματα και επευφημίες υποδέχτηκαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός επισκέπτεται για πρώτη φορά το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, στα πηγαδάκια που ακολούθησαν, δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνέδεσαν την επίσκεψή του με τα σενάρια που ακούγονται για την προεδρία της Δημοκρατίας, χωρίς κανείς ωστόσο να μπορεί να μιλήσει με σιγουριά, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του τη στιγμή που ακούγονται και ονόματα από την κεντροαριστερά.



Τον πρώην πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο νέος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας που ευχαρίστησε τον κ. Καραμανλή καθώς ήταν η πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο δημαρχείο της πόλης. Μάλιστα, ο ίδιος χειροκροτήθηκε από εργαζόμενους και στελέχη του δήμου Θεσσαλονίκης κατά την άφιξή του στον χώρο.
Ο πρώην πρωθυπουργός περιηγήθηκε στους χώρους του δημαρχείου αφού πρώτα χαιρέτησε έναν – έναν προσωπικά όλους τους ανθρώπους του δήμου. Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες ενώ μία γυναίκα έσκυψε και φίλησε το χέρι του.

Ακόμη, ο κ. Καραμανλής θαύμασε τη θέα της πόλης από το γραφείο του Κωνσταντίνου Ζέρβα, όπου και ολοκληρώθηκε η περιοδεία του στον χώρο του δημαρχείου. Οι δυο τους μίλησαν κατ’ ιδίαν για περίπου μία ώρα για θέματα που απασχολούν τους δημότες της πόλης, όπως το Λιμάνι, ο ΟΑΣΘ, το αεροδρόμιο αλλά και το Μετρό.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καραμανλής ήταν ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στο Μετρό και το δίλημμα για την απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαίων.

Δείτε τα βίντεο του voria.gr: