Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το Σάββατο στην Καλαμάτα για να παραστεί σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Costa Navarino ένω παρευρέθηκε και στην τελετή εγκαινίων της ανακαινισμένης Οικίας των Patrick & Joan Leigh Fermor στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας.

Όμως ο πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να πάει μια βόλτα στο κέντρο της Καλαμάτας όπου χαιρετούσε τους πολίτες που συναντούσε στον δρόμο του και με αρκετούς άνοιξε και διάλογο μαζί τους. Κατά την διάρκεια της βόλτας του ήταν πολύ ευδιάθετος και χαμογελαστός ενώ δεν έλειψαν και οι selfies.



Ένας εξ' αυτών του είπε «Θέλουμε στο μέλλον να σας μνημονεύουμε για το καλό που κάνατε στην χώρα μας» με τον πρωθυπουργό να απαντά με χαμόγελο, ενώ παρέλαβε και ενημερωτικό σημείωμα για την οδική ασφάλεια από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Μυλωνάς».

Στον περίπατο του βρέθηκε και στο κατάστημα Cosmos ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διαθέτει την φετινή φανέλα της Καλαμάτας και φωτογραφήθηκε με αυτήν, την οποία παρέλαβε ως δώρο. Την ίδια ώρα έπαιζε η Καλαμάτα με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα της Football League (η παλιά Γ' εθνική) και τελικά κέρδισε 1-0 το ντέρμπι του πρωταθλήματος.

4927721