Στο Πολιτεία Τένις Κλαμπ γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης τα γενέθλιά του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης που έκλεισε τα 47 χρόνια του.

Στον Άδωνι Γεωργιάδη τηλεφώνησε από τους πρώτους, πρωί πρωί, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που του ευχήθηκε τα «χρόνια πολλά» και «να ζήσει».

Η δεξίωση στο Πολιτεία Tennis Club

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Αδωνις Γεωργιάδης παρέθεσε μεγάλη δεξίωση, παρουσία πλήθους υπουργών βουλευτών, πολιτικών φίλων και της οικογένειάς του.

Μεταξύ άλλων ήταν εκεί για να του ευχηθούν, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, η υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως, η Αννα Καραμανλή, η Ζέτα Μακρή, ο Θάνος Πλεύρης και πάρα πολλοί ακόμη.
Tο παρών έδωσε και ο αδελφός του Αδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας, επιχειρηματίες και δεκάδες βουλευτές και φίλοι του υπουργού.


deksiosi-adoni-samaras-adonis


Το «πολύ προσωπικό» δώρο της Ευγενίας Μανωλίδου στον Αδωνι

Στη δεξίωση, ήταν πανταχού παρούσα και συνεχώς δίπλα του, η σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη Ευγενια Μανωλίδου με λευκό μεταξωτό αμάνικο μπλουζάκι , μαύρο παντελόνι και κατακόκκινες γόβες.

Σε ερώτηση στην Ευγενία Μανωλίδου για το δώρο που έκανε στο σύζυγό της αλλά απάντησε ότι ήταν «κάτι πολύ προσωπικό που δεν θέλει να το αποκαλύψει».