Λογικά ο Σι θα θεωρεί ότι το λαβράκι είναι το εθνικό μας ψάρι...

Και αυτό γιατί στο επίσημο δείπνο του Προεδρικού Μεγάρου, το βράδυ της Δευτέρας, το μενού περιελάμβανε λαβράκι με πουρέ ρεβιθιών, σησαμέλαιο και ούζο, χοιρινό καρέ με γραβιέρα Νάξου και σάλτσα κόκκινου κρασιού και για επιδόρπιο αχλάδι με κρέμα βανίλια και ζεστή σοκολάτα.

Ωστόσο, φιλέτο λαβράκι (με σάλτσα mojo, κουβανέζικης έμπνευσης, και λαδολέμονο) είχε σερβιριστεί το μεσημέρι και στο γεύμα στον «Διόνυσο», με θέα την Ακρόπολη..