Τα… τραγελαφικά εγκαίνια του μετρό της Θεσσαλονίκης, 11 μήνες πριν, από τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θυμήθηκε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος.

Mε αφορμή το Open House Thessaloniki που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, σημερινές φωτογραφίες από τον σταθμό Σιντριβάνι, όπου είχε στηθεί πέρυσι το show.

«Ο χώρος αντενδείκνυται για επισκέψεις», σχολίασε στις φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται καλώδια να κρέμονται από την οροφή, σκαλωσιές, ανολοκλήρωτες σκάλες, στα σημεία που πέρσι έκρυβαν… οι μουσαμάδες των Τσίπρα-Μυλόπουλου.

Ο προκάτοχος του κ. Ταχιάου, επί ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μυλόπουλος, που είναι γνωστός στους Θεσσαλονικείς από την εμμονή του να παρουσιάζει ως… σχεδόν έτοιμο το μετρό, ένα μετρό που δυστυχώς έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, δεν άργησε να απαντήσει: «Τόσοι είναι! Τα έργα ρημάζουν από την εγκατάλειψη, τα εργοτάξια κλείνουν κι αυτοί καμαρώνουν και το χρησιμοποιούν για μικροκομματική εκμετάλλευση…», σχολίασε στο facebook ο κ. Μυλόπουλος.

Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν μετά από αυτή την απάντηση η «μικροκομματική εκμετάλλευση» έβαλε… τα κλάματα!