Έκθετος είναι και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την τελευταία του «γκάφα» στην προσπάθεια να ακυρώσει το έργο και την αξία του υφυπουργού Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Υπενθυμίζεται πως το κόμμα τους Αλέξη Τσίπρα είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι ο υφυπουργός Άμυνας έχει «βαφτίσει ΜΒΑ ένα απλό σεμινάριο» όμως η απάντηση δεν άργησε να έρθει και από τον ίδιο αλλά και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα…

Αρχικά ο ίδιος ο υφυπουργός με ανακοίνωση που εξέδωσε ανάφερε τα εξής: «η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν την ώρα που χειρίζομαι κρίσιμα για την Πατρίδα μας θέματα» δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα τα πτυχία του. Στη συνέχεια ο κ Πέτσας χαρακτήρισε ανήθικη την επίθεση στον Αλκιβιάδη Στεφανή από την Αξιωματική Αντιπολίτευση θέτοντας ένα ζήτημα το οποίο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είδαμε σήμερα μία ανήθικη επίθεση στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή. Επίθεση σε ποιον; Σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε επί 4 δεκαετίες τον Ελληνικό Στρατό και τίμησε το εθνόσημο. Σε έναν διακεκριμένο αξιωματικό που εξελίχθηκε στην ιεραρχία του Στρατού και έγινε αρχηγός ΓΕΣ. Τοποθετήθηκε μάλιστα σε αυτή τη θέση, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του, από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμη λοιπόν και στο υποθετικό σενάριο να υπήρχε οτιδήποτε μεμπτό στο βιογραφικό του κ Στεφανή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρώτη θα έπρεπε να το γνωρίζει και ακόμη περισσότερο να μην προάγει τον κ Στεφανή σε αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.