Ούτε δικηγόρος της Hard Rock δεν θα έχει δώσει τη μάχη που δίνει ο Νικολάκης ο Παππάς για λογαριασμό των Αμερικανών σε σχέση με τον διαγωνισμό για το καζίνο του Ελληνικού.

Ο πρώην υπουργός και τακτικός ταξιδιώτης στις ΗΠΑ όσο ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βγει στην κυριολεξία στα κεραμίδια ζητώντας από τον Αδωνι ωμή παρέμβαση στον διαγωνισμό. Προφανώς του έχει μείνει η συνήθεια. Πάντως, το ζωηρό ενδιαφέρον του Παππά μόνο αθώο δεν είναι.

Απεναντίας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμούνται ότι ο στενός συνεργάτης του Τσίπρα, όπως και ο τότε συγκυβερνήτης του, Πάνος Καμμένος, είχαν ενθουσιαστεί από τη γοητεία της οικογένειας Καρλούτσου. Και του μπαμπά και του γιου. Βλέπετε, Νίκος και Πάνος ζούσαν τον μύθο τους πιστεύοντας κατά βάθος ότι με τον Τζορτζ Παπαδόπουλο και τους Καρλούτσους, εκτός από την Ελλάδα, κυβερνούσαν και την Αμερική.

Το γεγονός ότι τώρα ο Καρλούτσος εκπροσωπεί τη Hard Rock συνδέεται από κάποιους (όχι λίγους) και με την υπερκινητικότητα του Παππά. Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έχει ξεπεράσει και το δελτίο του ΑΝΤ1 στα όσα λέει...

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ