Την ιδιαίτερη αφοσίωση στην άσκηση των καθηκόντων του και τη μεγάλη σημασία με την οποία προσεγγίζει τα ζητήματα του υπουργείου του απέδειξε για ακόμη μία φορά ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Μέσα στην κατάμεστη, από εκπροσώπους της ενημέρωσης, αίθουσα συσκέψεων του υπουργείου ο Μάκης Βορίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία για τρεις και πλέον ώρες παρουσίαζε τον απολογισμό των πεπραγμένων του κατά το πρώτο εξάμηνο παρουσίας του στη θέση του υπουργού, καθώς επίσης και τους βασικότερους στόχους που έχουν τεθεί από τον ίδιο για το 2020.

Μάλιστα, για την καλύτερη αντίληψη των όσων ανέλυσε ο Μάκης Βορίδης επιστρατεύτηκε βιντεοπροτζέκτορας στον οποίο προβλήθηκαν οι σχετικές κάρτες, σε μία παρουσίαση η οποία ομολογουμένως αποτέλεσε μία από τις πολλές καινοτομίες που επιχειρεί να εισάγει ο υπουργός στη διοίκηση του υπουργείου. Η συγκεκριμένη κίνηση σχολιάστηκε ιδιαιτέρως θετικά, καθώς στο εν λόγω υπουργείο δεν είχε υπάρξει αντίστοιχη κίνηση κατά το παρελθόν.

Στο τέλος της παρουσίασης ο Μάκης Βορίδης απάντησε ανελλιπώς σε όλες τις ερωτήσεις, αιχμηρές και μη που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι και δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει μελλοντικά αναλυτικότερη παρουσίαση όλων των μικρότερων δράσεων του Υπουργείου στις οποίες δεν πρόλαβε να αναφερθεί.