Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΟΝΝΕΔ σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Το παρών έδωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος, ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους γαλάζιους νεολαίους και να ανταλλάξουν θερμές ευχές για το νέο έτος.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, υπογράμμισε ότι η γαλάζια νεολαία θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις μέσα από προτάσεις και δράσεις, συνδράμοντας την κυβερνητική προσπάθεια για πρόοδο και ανάπτυξη.

Στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το ενδιαφέρον φάνηκε να μονοπωλεί η επιλογή της κ. Σακελλαροπούλου για το αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας με τους νέους να επιδοκιμάζουν την απόφαση του Πρωθυπουργού.

Οι τυχεροί της βραδιάς εκτός από το φλουρί κέρδισαν τους δύο τόμους του βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και το βιβλίο των Ελένης Βαρβιτσιώτη και Βικτωρίας Δενδρινού «Η τελευταία μπλόφα».