Λίγες μέρες πριν την επιστροφή του «MasterChef» φαίνεται πως ένας απο τους κριτές-σεφ, ο Λενίδας Κουτσόπουλος, αγωνιά περισσότερο για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ παρά γι' αυτή του ριάλιτι.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα τουστο Star το γνωστό πειραχτήρι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός για τις χιουμοριστικές του αναρτήσεις, αλλά και για την αδυναμία του στο κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, έγραψε στο Twitter «το masterchef επιστρέφει... Εσύ πότε?», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα μπρελόκ του ΠΑΣΟΚ σε σχήμα καρδιάς.


Πολύ γρήγορα η ανάρτηση του έγινε viral, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρητσίδη... να τον προσκαλεί στη Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σεφ «τρολάροντας»... δηλώνει τη συμπάθειά του στο ΠΑΣΟΚ.

Την ημέρα του τελικού του ριάλιτι μοντέλων «Greece’s Next Top Model 2» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είχε επιλέξει και πάλι να... εμπλέξει στον σχολιασμό του το ΠΑΣΟΚ προκαλώντας και τότε την... αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι "πήγε" μόνο του. #gntmgr», είχε γράψει, εξηγώντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία όπου φαίνεται ένα χέρι να ρίχνει μέσα σε μια κάλπη τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Τότε το ΠΑΣΟΚ, από τον δικό του επίσημο λογαριασμό στο Twitter έκανε repost την ανάρτηση του σεφ, συνοδεύοντάς την με ένα βιντεάκι «GIF», με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει αναπαράσταση της σκηνής με το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στο Χέρφιλντ.