Στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα επέστρεψε ο βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, μετά την πρόσφατη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο στην οποία υπεβλήθη.

Ο βουλευτής έδωσε το «παρών» σήμερα για πρώτη φορά στην Ολομέλεια μετά την δεκαπενθήμερη απουσία του, και οι συνάδελφοι του από όλους του πολιτικούς χώρους τον  καλωσόρισαν και να του ευχήθηκαν «σιδερένιος».

Ανάμεσα στους βουλευτές που έσπευσαν να ευχηθούν στον κ. Αλεξιάδη ήταν ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Γιώργος Τσίπρας και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Τρύφωνα Αλεξιάδη ακμαιότατο, χαμογελαστό και ιδιαίτερα ευδιάθετο να συνομιλεί με βουλευτές και να δέχεται τις ευχές τους για καλή ανάρρωση.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος μάλιστα μετά το πέρας της επέμβασής του: «Ναι, είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία. Έδωσα έναν ακόμα αγώνα στη ζωή μου, μία μάχη κερδήθηκε».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε το πρόβλημα υγείας του, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή στις 21 Ιανουαρίου.

Δείτε στιγμιότυπα από την επιστροφή του Τρύφωνος Αλεξιάδη στη Βουλή:
5031070__2_
5031066
5031063