Αθρόα ήταν η προσέλευση των γαλάζιων νεολαίων στις κάλπες που στήθηκαν σήμερα στο σύνολο της ελληνικής Περιφέρειας για την εκλογή Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.

Η γαλάζια νεολαία έδειξε τη δυναμική της αυξάνοντας των αριθμό των μελών της και δημιουργώντας νέες οργανώσεις σε περιοχές που δεν υπήρχαν.

Σε συνέχεια του μαζικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ τις αρχές του Οκτωβρίου οι σημερινές εκλογές δυνάμωσαν την παρουσία της γαλάζιας νεολαίας στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Ο στενός κύκλος του Πρωθυπουργού, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη αναγνωρίζοντας ότι οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ΟΝΝΕΔ βρέθηκαν στο πλευρό των νέων σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των εκλογών. Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παύλος Μαρινάκης επιδοκίμασε την ύπαρξη μεγάλου αριθμού γυναικών στην προεδρία των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων και υπογράμμισε ότι η φωνή της Οργάνωσης θα συνεχίσει να είναι δυνατή σε όλη τη χώρα, σε κάθε νομό και πόλη με στόχο την αναβάθμιση.