Επικοινωνία με τον οδοντίατρο Γιάννη Δενδρή, είχε το μεσημέρι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το τηλεφώνημα έγινε με αφορμή δημοσιεύμα του parapolitika.gr, το οποίο περιέγραφε μια συζήτηση που είχε ο συγκεκριμένος γιατρός με ασθενή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονταν στο σχετικό post, o κ. Δενδρής, που όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν έδειχνε θετικά αισθήματα για τον πρωθυπουργό, μετά την στάση που κράτησε ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε να έχει αναθεωρήσει τα όσα πίστευε για τον πρωθυπουργό.

«Θέλω να του ζητήσω συγνώμη για τα χρόνια που τον υποτιμούσα». Μόλις αναρτήθηκε το post, επικοινώνησε με το site, συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, ζητώντας τηλέφωνο επικοινωνίας με τον γιατρό. Μετά από λίγη ώρα, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον κ. Δενδρή, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τα καλά του λόγια. Φυσικά, ο γιατρός είχε την ευκαιρία – αν και αιφνιδιασμένος θετικά- να επαναλάβει τα όσα είχε πει πριν από λίγες ώρες στην ασθενή του. «Είμαστε τυχεροί που σ’ αυτή την φάση είστε εσείς πρωθυπουργός».

Η επικοινωνία των δύο ανδρών έκλεισε με την δέσμευση του κ. Μητσοτάκη, ότι όταν με το καλό θα περάσει η «καταιγίδα», θα επισκεφτεί το οδοντιατρείο στο Παλαιό Φάληρο για καθαρισμό.