Απίστευτο κι όμως αληθινό... Σε ένα κρεσέντο ανεύθυνου αντιπολιτευτικού οίστρου, ο Γιάννης Μυλόπουλος εγκαλεί την ελληνική κυβέρνηση γιατί δεν ακολούθησε το παράδειγμα της Ισπανίας, μιας χώρας που μόνο χθες είχε 462 νεκρούς από τον κοροναϊό και 2.182 συνολικά…

Ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με άρθρο του στο tvxs.gr του Στέλιου Κούλογλου, σηκώνει τους τόνους της αντιπολίτευσης για τον κοροναϊό, αναλύoντας τι έχει κάνει η Ισπανία και τι αντίστοιχα δεν έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση.
Αγνοεί πλήρως το αποτέλεσμα των δύο πολιτικών, βέβαια.

«Το παράδειγμα της Ισπανίας, η οποία είναι μια Ευρωπαϊκή και συγχρόνως και Μεσογειακή χώρα που και αυτή δοκιμάζεται σκληρά από τον κοροναϊό όπως και η δική μας, χωρίς να έχουν όμως και οι δύο την ατυχία μιας από πολύ νωρίς μαζικής εισόδου κρουσμάτων και εκτεταμένης, ως εκ τούτου, μετάδοσης του ιού, όπως συνέβη με τη γειτονική Ιταλία, είναι ενδεικτικό για το τι έπρεπε και για το τι μπορούσε να έχει γίνει και στην Ελλάδα τόσον καιρό», γράφει ο κ. Μυλόπουλος.

Τι κι αν στην Ισπανία έγινε κάτι τόσο απάνθρωπο και δραματικό όσο αυτό: Ισπανοί στρατιώτες ανακάλυψαν εγκαταλελειμμένους ηλικιωμένους, μερικοί από τους οποίους είχαν πεθάνει στο κρεβάτι τους, μέσα σε γηροκομεία που επλήγησαν από την επιδημία του κορονοϊού. Τι κι αν στη Μαδρίτη μετατρέπουν παγοδρόμιο σε αυτοσχέδιο νεκροτομείο; Ψιλά γράμματα για τον κ. Μυλόπουλο.

Ο αντιπολιτευτικός οίστρος του επιφανούς στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω της πανδημίας, δεν έχει όρια. Στο ίδιο άρθρο κατηγορεί εμμέσως πλην σαφέστατα τους υπουργούς και τα κυβερνητικά στελέχη ως δολοφόνους. “Όλα αυτά τα στελέχη του «επιτελικού κράτους» που οδήγησαν το Σύστημα Υγείας στην κατάρρευση και που δεν πήραν μέτρα ενίσχυσης και υποστήριξής του στη δύσκολη στιγμή, εξακολουθούν να παραμένουν στις θέσεις τους, συνεχίζοντας την πολιτική των εγκληματικών αποφάσεων και παραλήψεων (sic); Δεν είναι περίεργο να έχουμε φόνο, αλλά όχι και δολοφόνο;”, γράφει χωρίς αιδώ ο πρώην πρύτανης.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Πόσο διαρκεί η επώαση του ιού και πότε εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα
Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς μεταδίδεται;
Πού πρέπει να καλέσετε εάν παρουσιάσετε συμπτώματα
Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα