Το ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εδώ και χρόνια έχει πάρει τον δρόμο προς τον ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζουμε. Μόνον η κάρτα μέλους του κόμματος της Αριστεράς μένει να του σταλεί.

Κάποιοι, όμως, στη Ν.∆. πίστευαν (και πιστεύουν) πως «ο Κώστας άλλαξε» ή πως τουλάχιστον θα τηρεί τα προσχήματα. Την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, όλοι αυτοί οι αισιόδοξοι έμειναν με τις ευχές. Κι αυτό διότι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ παρουσίασε μέτρηση κοινής γνώμης στην οποία παρουσιαζόταν μια μέτρια εικόνα ως προς τις οικονομικές και πολιτικές κινήσεις της κυβέρνησης.

Για την ακρίβεια, τα στελέχη του ΕΒΕΑ επέλεξαν στην επίσημη ενημέρωσή τους να προτάξουν τα όποια μη θετικά και, κάπου στη μέση, χωμένη, να βάλουν και την αποδοχή σε ποσοστό 73% των μέτρων για τον κοροναϊό που πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, σε κάθε δελτίο Τύπου του ΕΒΕΑ, η κριτική για τις ΚΑ∆ και τους κλάδους που τοποθετούνται στα ευεργετικά μέτρα είναι μεγάλη, ενώ κανένα καλό σχόλιο δεν υπήρξε για την ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση ή για την απαλλαγή από τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα. Με αυτά κι άλλα, επιβεβαιώνεται: Ο Μίχαλος δεν αλλάζει.