Με απόφαση της κυβέρνησης, την προηγούμενη βδομαδα ανακοινώθηκε, ένα τεράστιο πρόγραμμα ύψους 5 εκ. ευρώ, που διατεθεί απο το υπουργείο Εσωτερικών, προς την Περιφέρεια Αττικής, με σκοπό την σίτιση 30.000 συνανθρώπων μας.

Πρόκειται για πρόγραμμα που κρίθηκε αναγκαίο, από τη στιγμή που οι περισσότερες δομές που λειτουργούσαν με δωρεάν γεύματα, σταμάτησαν μετά τις απογοητεύσεις που σχετίζονται με την κίνηση των πολιτών λόγω Κοροναϊού.

Η κυβέρνηση με προσωπική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφάσισε να στηρίξει ανά την Επικράτεια τις συγκεκριμένες ομάδες των συνανθρώπων μας.

Έτσι και στη Αθήνα, όπου εκ των πραγμάτων, έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό πολιτών που σιτίζονται απο τις κοινωνικές δομές.

Και ενώ όλα κυλούσαν ο ομαλά, εσχάτως προέκυψε μια πληροφορία, που θολώνει την κοινωνική δράση.

Ο λόγος για την συμμετοχή στην όλη διαδικασία του «Salas catering», μιας επιχείρησης που ευνοήθηκε όσο λίγες επί των ημερών της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στον κλάδο της εστίασης.

Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, αναφέρουν οτι ο ιδιοκτήτης του catering, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις, μεταξύ των άλλων, με τον πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ανεξάρτητα πάντως απο τα όσα ακούγονται, ένα είναι δεδομένο.

Οτι ο κ. Σαλαπαταρας, μεσα σε 2,5 χρόνια κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια ευρώ απο τις συμβάσεις που σύναψε με το ελληνικό δημόσιο.

Προφανώς ο περιφερειάρχης Αττικης, θέλοντας να συνεχίσει την καλή παράδοση, επέλεξε ως πρώτη και καλύτερη την «Salas Catering» για την μεγάλη (και εύκολη δουλειά) των 5 εκ. Ευρώ, που διατεθεί απο την περιφέρεια στους Δήμους.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και η πιάτσα είναι πολύ μικρή, καλό θα ήταν να προσέξει, τις κακοτοπιές ο περιφερειάρχης.

Θα ήταν κρίμα να εκτεθεί για... ένα πιάτο φαγητό.