Μια ανάσα πριν την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του κοροναϊού, και ολόκληρη η Ευρώπη υποκλίνεται στην στρατηγική της Ελλάδας απέναντι στην αντιμετώπιση της φονικής νόσου, με την χώρα μας να έχει καταφέρει την εξομάλυνση της επιδημικής καμπύλης.

Αναμφισβήτητα, το πρόσωπο της καραντίνας αναδείχθηκε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος χαίρει ευρείας αποδοχής από όλους τους Έλληνες, καθώς με ψυχραιμία και μαχητικότητα ηγήθηκε του μεγάλου αγώνα απέναντι στην πανδημία, με τον ίδιο να απολαμβάνει σταλινικά ποσοστά δημοφιλίας και αποδοχής από την ελληνική κοινωνία. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αναμένει επί της οθόνης το δίδυμο Τσιόδρα - Χαρδαλιά στις 6 κάθε απόγευμα, ωστέ να ενημερωθεί για την πορεία του νέου ιού, ωστόσο δεν είναι και λίγοι αυτοί που θα ήθελαν τον Καθηγητή στο βήμα της Βουλής, στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης τους αλλά και κάτοχο του Νόμπελ Ειρήνης για το 2020. 

Οι στοιχηματικές εταιρίες αποτυπώνουν την ευρεία αναγνώριση στο πρόσωπο του «στρατηγού» του κοροναϊού δίνοντας τον ως φαβορί, σε ενδεχόμενη καθοδό του στην κούρσα της κάλπης. 

Η απόδοση για την εκλογή του Σωτήρη Τσιόδρα στις επόμενες εθνικές εκλογές βρίσκεται στο 3.30, ενώ το ενδεχόμνο να μην είναι υποψήφιος αποτυπώνεται στο 1.30. Παράλληλα στο ερώτημα να είναι υποψήφιος και να μην εκλεγεί αγγίζει το 31.00. 
βουλευτικεσ

Επιπλέον το όνομα του Καθηγητή εμφανίζεται και στη λίστα για τον φετινό νικητή του Νόμπελ Ειρήνης σε απόδοση 150.00 , ενώ στην ίδια απόδοση βρίσκουμε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μεταξύ άλλων στην ίδια λίστα κατάταξης υπάρχουν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Γκρέτα Τούνμπεργκ, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Εμάνουελ Μακρόν, η Ανγκελα Μέρκελ, ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Μπιλ Γκέιτς και η Ευρωπαϊκή Ενωση.
νομπελ2


Ενδιαφέρον παρουσιαζούν και οι εκτιμήσεις για την πολιτική τύχη του Σωτήρη Τσιόδρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου στο ερώτημα «Θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος», το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τις στοιχηματικές είναι «όχι». 
δημοτικες