Μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει μπει στα σπίτια μας μέσω των τηλεοπτικών δεκτών, καθώς κάθε μέρα μας ενημερώνει για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας και είναι εκείνος που έχει ανακοινώσει τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και σταδιακής άρσης της.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή Αυτοψία του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Εμφανώς συγκινημένος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται για τον ίδιο και το ύφος του κατά την καθημερινή ενημέρωση.

"Χαμογελάω με όλα αυτά που γράφονται ή ακούγονται όπως τα 2-3 πολύ ευρηματικά τραγούδια που έχουν βγει για μένα. Δεν είμαι ο κακός της υπόθεσης. Δεν πουλάω τσαμπουκά. Δεν δείχνω κανέναν με το δάχτυλο. Η δουλειά μου είναι να λέω την αλήθεια και η αλήθεια δεν θέλει στρογγυλεμένες γωνίες. Πρέπει όλοι να ξέρουμε που βαδίζουμε. Τα περισσότερα από τα σχόλια για εμένα στα social media είναι καλά, έχουν χιούμορ και σε καμία περίπτωση δεν με πειράζουν. Τα παρακολουθώ και εγώ και τα μέλη της οικογένεια μου. Υπάρχουν βέβαια και τα ελάχιστα που φανερώνουν φθόνο", σημείωσε.