Διαφορετικούς από ότι έχουμε συνηθίσει είδαμε στη Βουλή τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως , κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου με τις μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση.

Αντώνης Σαμαράς και Νίκη Κεραμέως συναντήθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας και συνομίλησαν για αρκετή ώρα σε ένθερμο κλίμα. Μάλιστα από το τετ α τετ των δύο πολιτικών δεν έλειψαν και τα «σκουντήγματα» που έχουν αντικαταστήσει τις παραδοσιακές χειραψίας, λόγω των μέτρων της προστασίας από τον κοροναϊό.
5091759

Όπως φαίνεται και στα στιγμιότυπα από το Κοινοβούλιο οι συζητήσεις Σαμαρά και Κεραμέως δεν περιορίστηκαν στα της πολιτικής επικαιρότητας, αν κρίνουμε από το χαμόγελο της υπουργού καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας.
5091762

Είναι γνωστό πως ο πρώην πρωθυπουργός και η υπουργός Παιδείας διατηρούν άριστες σχέσεις. Η αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα στους δύο αποδεικνύεται και από το γεγονός του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν παρευρέθηκαν από κοινού στην ετήσια κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.
5091763

Άλλωστε το ντεμπούτο της Νίκης Κεραμέως στην πολιτική σκηνή έγινε το 2015, όταν επιλέχθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.