Στο «Άλσος» βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Ο υφυπουργός ιδιαίτερα ευδιάθετος έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γιώτα Παναγοπούλου. Ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, αλλά και τα φλας των φωτογράφων, ήταν η εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στο τραπέζι του υφυπουργού. 

Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη θρησκεία, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, ωστόσο δεν είναι αυτός ο λόγος για την τοποθέτηση της εικόνας στο τραπέζι του. 

Αντίθετα, πίσω από την «αινιγματική» Παναγίτσα κρύβεται μια ιδιαίτερη ιστορία που αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr.

Εισερχόμενος στον χώρο του θεάτρου ο Νίκος Χαρδαλιάς, πλήθος κόσμου έσπευσε να χαιρετήσει και να συνομιλήσει με τον υφυπουργό. Αναμεσά τους μια κυρία, η οποία έδειξε ένθερμα τον ενθουσιασμό της για την απρόσμενη συνάντηση με τον Νίκο Χαρδαλιά. Η γυναίκα μάλιστα πρόσφερε στον υφυπουργό ένα τριαντάφυλλο και την πολυσυζητημένη εικονίτσα, την οποία ο υφυπουργός τοποθέτησε στο τραπέζι του. 

Η κυρία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπο του υφυπουργού για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα μας, λέγοντας στον υφυπουργό: «Ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για εμάς, να σε προσέχει η Παναγία».

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:
εικονα