Δοξασίες και τιμές για τον Άρη Βελουχιώτη επεφύλασσε σήμερα ο αψύς Σφακιανός, Παύλος Πολάκης, ανακαλώντας εμμέσως πλην σαφώς την περίοδο του Ελληνικού Εμφυλίου σε μία περίοδο όπου η κρίση με τις απειλές εκτός συνόρων φουντώνει ολοένα και περισσότερο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε άναρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άρης Βελουχιώτης ακόμη και σήμερα τον εμπνέει καθώς ήταν αυτός «που συγκρούστηκε». «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ... ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ...

Αυτά τα λόγια μας εμπνέουν και για το σημερινό σχέδιο της επόμενης φοράς που θα είναι αλλιώς....» ανέφερε υπαινικτικά ο κ. Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αφήνοντας προσώρας κατά μέρος την κεντρώα διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και την ανταλλαγή εσωκομματικών πυρών, με φόντο το 3ο Συνέδριο του κόμματος.

Πάντως η ανάρτηση - έμπνευση του Παύλου Πολάκη δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο αψύς Σφακιανός θέλησε να την εμπλουτίσει με «απόσπασμα από την ομιλία του Αρη στην Πλατεία λαού της Λαμίας αφιερωμένο σε όλους όσους έδωσαν τον αγώνα για την Λευτεριά της Πατρίδας», το οποίο καταλήγει:

«Αν αυτά δεν εκτελεστούν, τότε σας υποσχόμαστε ότι πάλι θα ξαναβγούμε στο βουνό. Μα είμαι βέβαιος ότι αυτά δεν θα συμβούν. Γιατί ο λαός μας χειραφετήθηκε πια. Δοκιμάσθηκε και ξύπνησε. Θ' ακολουθήσει τους δρόμους που του δείχνουμε και που μοναδικά τον συμφέρουν».

Δείτε την ανάρτησή του:

polakis_aris__1_