Άρον άρον έσπευσε να μαζέψει τη νέα γκάφα της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. Αυτή τη φορά, επιχειρώντας να αντιπολιτευτεί ισχυριζόμενη δήθεν κυβερνητικές παρεμβάσεις σε ξένα ΜΜΕ, σε ανάρτησή της στο Twitter, μετέτρεψε το διάσημο γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Ντόιτσε Βέλε» σε… εφημερίδα, προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια, προκειμένου να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και αφού η συγκεκριμένη άστοχη -sic- δημόσια παρέμβασή της άρχισε να παίρνει διαστάσεις, η κ. Ελευθεριάδου προχώρησε σε άμεση διόρθωση της γκάφας, αφαιρώντας την λέξη «εφημερίδα» από την ανάρτησή της, όμως το… κακό γι’ αυτήν είχε ήδη γίνει.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη γκάφα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει συζητήσεις με τοποθετήσεις της. Όπως, για παράδειγμα, όταν, μιλώντας στη Βουλή το περασμένο Ιούλιο, χαρακτήρισε τον συνταγματολόγο και Πρωθυπουργό της λεγόμενης «Κυβέρνησης του Βουνού» Αλέξανδρο Σβώλο, ως «γνωστό υποστηρικτή» της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα τον αποκάλεσε «κύριο», παρά το γεγονός ότι έχει φύγει από τη ζωή από το 1956.

Τα… μαργαριτάρια της κυρίας Ελευθεριάδου δεν έμειναν ασχολίαστα από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και από τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη.

Ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε:

«Βγάζει γραμμή ο Σύριζα περί δήθεν Κυβερνητικών παρεμβάσεων και η βουλευτής Καβάλας του για να βοηθήσει το κόμμα της, την αναπαράγει. Λεπτομέρεια: δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει καθώς δεν υφίσταται ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Ντόϊτσε Βέλε»...ένα δείγμα του πόσο πρόχειροι είναι σε όλα τους».

Από την πλευρά του, ο κ. Λαζαρίδης, σημείωσε:

«Λογικό να μη γνωρίζει η κ. Τάνια Ελευθεριάδου ότι η «Ντόϊτσε Βέλε» είναι ραδιοφωνικός σταθμός και όχι εφημερίδα! Εδώ νομίζει ότι ο Αλ. Σβώλος, ΖΕΙ και ΕΙΝΑΙ Νέα Δημοκρατία! ΥΓ. Μετά από τόσο «ξύλο» εδώ αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτησή της. Όταν είσαι άσχετος αυτά παθαίνεις!».