Ένα διθυραμβικό κείμενο για τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με τις ψηφιακές μεταρρυθμίσεις που υλοποίησε και υλοποιεί, δημοσιεύσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νίκος Μαστοράκης. 

O σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός κάνει λόγο για έναν υπεραποτελεσματικό υπουργό, ο οποίος δεν προχωράει απλώς, αλλά κάνει άλματα, χωρίς ταρατατζούμ και χωρίς να είναι κάθε λίγο και λιγάκι σε πρωϊνάδικα.

«Κυριάκο Πιερρακάκη σου σφίγγω το χέρι», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Μαστοράκης. 

Όπως θα δείτε, η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη ήταν αρκετή για να προκαλέσει δεκάδες θετικά σχόλια για το έργο του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη

««Ας είναι και ψηφιακή, αυτή πάει καλυτέρα σε εναν υπεραποτελεσματικό και σχεδόν αφανή υπουργό. Σε ένα υπουργείο άθλια υποβαθμισμένο από την παρουσία και μόνο του Συριζαιου μαγαζάτορα που ονειρευόταν ταξίδια στο διάστημα, ο δεύτερος σημαντικός Κυριάκος της κυβέρνησης, μας έδωσε μέσα στη θύελλα covid, Τουρκιάς και φυσικών καταστροφών, ψηφιακά πλεονεκτήματα που προκάτοχοι του δεν τα είχαν δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους. Το να απαριθμήσω τον όγκο και το αποτέλεσμα της δουλειάς του, θα ήταν ουτοπικό.

Ο άνθρωπος αυτός και το επιτελείο του είναι το 5G της ελληνικής νοθρης κρατικής πραγματικότητας, δεν προχωράει απλώς, κάνει άλματα που χωρίς ταρατατζουμ (και χωρίς να είναι κάθε λίγο και λιγάκι σε πρωϊναδικα) μπαίνουν στη ζωή μας και τη βελτιώνουν ποιοτικά. Και όλα αυτά, με εξαίρεση βέβαια τον νόμο περι οικονομικών παροχών σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές που στρεβλό τον κληρονόμησε και στρεβλός παραμένει». 

Κυριακο Πιερρακακη, σου σφιγγω το χερι».