Σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και στους συνεργάτες του πρωθυπουργού έκανε σήμερα το πρωί μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Βύρων Πολύδωρας.

«’σοφοι των υπογείων του Μαξίμου» και η «μονταζιέρα» πλαστογράφησαν ότι επεδίωκε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή.

«Απεδείχθη πως άλλοι ήθελαν αυτή τη συνεργασία και άλλα ανώμαλα», δήλωσε ο κ. Πολύδωρας, εννοώντας με έμμεσο τρόπο την υπόθεση του Παναγιώτη Μπαλτάκου.

«Εγώ απηύθυνα ένα προσκλητήριο προς τους πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή», επισήμανε.

Παρομοίασε το κόμμα του με «σάλα υποδοχής» που θα υποδεχθεί όσους νιώθουν «απογοητευμένοι και χαρατσωμένοι από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου» και κάλεσε τους πολίτες να μην περιπλανώνται στο «μάταιο και ολισθηρό δρόμο» της Χρυσής Αυγής, ούτε να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «πρέπει να οργανώσει τις αντιφατικότητές του σε ευθύ και στρωτό λόγο».

Πρόσθεσε, επίσης, πως η πρότασή του είναι ανοιχτή τόσο για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο όσο και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Οριοθετώντας πολιτικά το κόμμα του, ο κ. Πολύδωρας είπε πως είναι ένα ως κλασσικό κεντροδεξιό κόμμα χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς καμία σχέση με τα άκρα και με μια «ανεκτικότητα» προς την αριστερά.

Ο κ. Πολύδωρας αμφισβήτησε τα ευρήματα των γκάλοπ και κατηγόρησε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων πως «δεν τους νοιάζει» για την αξιοπιστία τους γιατί «την έχουν απολέσει προ πολλού».