Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στην οικογένεια Τσίπρα για την υπόθεση του σπιτιού του πρώην Πρωθυπουργού στο Σούνιο, που αποκάλυψε η εφημερίδα Παραπολιτικά. 

Τα κάστανα από τη φωτιά επιχείρεί να βγάλει η αδερφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ, η οποία είδε κι απόειδε και αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι πάνω της.

Πως θα μπορούσε μάλιστα να μην μιλησει τώρα που ο αδερφός της βρίσκεται στο επίκεντρο και καλέιται να δώσει απαντήσεις.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει μπροστά και απαντά, αντί του Αλέξη Τσίπρα. Υπενθυμίζεται ότι πριν περίπου δύο μήνες είχε καλέσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αν δεν του αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σηκωθεί να φύγει.

Λες και τον έδιωχνε από το σπίτι της, θυμίζοντας την ιδιοκτησιακή αντίληψη που είχαν κάποτε για ένα άλλο, πάλαι ποτέ μεγάλο κόμμα διάφοροι συγγενείς, φίλοι ή γνωστοί του ιδρυτή και της οικογενείας του.

Η αδελφή του, Ζανέτ, τοποθετήθηκε με ανάρτηση της στο facebook, όπου μεταξύ άλλων διορθώνει άθελά της τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η Ζανέτ Τσίπρα γράφει, ορθά, ότι «στο πόθεν εσχες δεν δηλώνεις μισθώσεις …. τις μισθώσεις τις δηλώνεις … προφανώς στην φορολογική σου δήλωση». Έχει δίκιο, έτσι είναι. Μόνο που την  αναφορά στο πόθεν έσχες δεν την έκανε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά... ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε.