O πρώην αντιδήμαρχος, νυν δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείου» Βούλας,  Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ως υγειονομικός ήταν από τους πρώτους στους οποίους χορηγήθηκε το εμβόλιο κατά του «αόρατου εχθρού».


Λίγο μετά τον εμβολιασμό του, ο αν.διοικητής του «Ασκληπιείου» θέλησε μέσω των social media να περάσει το δικό του μήνυμα, τονίζοντας στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων πως «είναι εθνική πρόκληση και ατομική ευθύνη» να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες, για να δημιουργηθεί το τείχος ανοσίας που θα επιτρέψει να ανατείλλει ξανά «ο ήλιος της αισιοδοξίας».


Τι γράφει αναλυτικά στην ανάρτησή του: 


Σήμερα ανέτειλε για όλους μια ημέρα χαράς, μια ημέρα αισιοδοξίας, μια ημέρα ελπίδας!


Από σήμερα το στοίχημα της διαχείρισης της πανδημίας, μετατρέπεται σε συμβόλαιο «Ελευθερίας» όλης της ανθρωπότητας.


Και, σήμερα, το Γ.Ν «Ασκληπιείο Βούλας» επελέγη τιμητικά να αποτελέσει το ένα από τα πέντε νοσοκομεία της χώρας που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους μιας υγειονομικής περιπέτειας που, εδώ και έναν χρόνο, άλλαξε τις ζωές όλων μας προς το χειρότερο.


Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις υποδείξεις των ειδικών, εμβολιάστηκα από τους πρώτους, κατά του κορονοϊού.


Μαζί μου -σε μια, επίσης, συμβολική κίνηση- εμβολιάστηκαν και αρκετοί υγειονομικοί. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά του covid, όλους αυτούς τους μήνες.


Μέσα στους επόμενους μήνες, πρέπει να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Είναι πρόκληση εθνική, είναι ευθύνη ατομική. Προκειμένου να επανακτήσουμε την χαμένη μας «κανονικότητα», προκειμένου να ανακτήσουμε τις ζωές μας!


Και το νοσοκομείο μας τη μάχη αυτή θα τη δώσει -και πάλι- με όλες του τις δυνάμεις! Ευρισκόμενοι -και πάλι- στην πρώτη γραμμή, αποφασισμένοι και πάλι να πετύχουμε.


Καλή «Ελευθερία» σε όλους μας!


Δείτε την ανάρτησή του στο facebook