Την ειδική σχέση ΣΥΡΙΖΑ και Άρτας τη γνωρίζουμε, λόγω της καταγωγής του Αλέξη Τσίπρα από τον ηπειρωτικό αυτό ορεινό νομό. Ως «ηπειρωτάρχισσα», λοιπόν, η Ολγα Γεροβασίλη συντόνισε τους βουλευτές όλης της περιφέρειας σε ερώτηση πριν από λίγες ημέρες για τις αργοπορίες σε έργα στον νομό της.

Βέβαια, τα περισσότερα ήταν έργα ανώριμα, τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ, υπό την πίεση της βουλευτού, πέρασε άρον-άρον, πριν πέσει (Μάιο - Ιούνιο 2019), για φθηνό προεκλογικό εντυπωσιασμό, δίχως προπαρασκευή, και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως η Ν.Δ. τάχα «τα καθυστερεί». Κοινώς, έκαναν ερώτηση τα ρουσφέτια τους.

Και, για του λόγου το αληθές, να πούμε πως προεκλογικά, πριν από τις ευρωκάλπες, τον Μάιο του 2019, ο Αλέξης Τσίπρας στην Αρτα τα είχε εξαγγείλει όλα αυτά, όπως: αθλητικό πάρκο στα Τζουμέρκα, πάρκο Ορεινών Δραστηριοτήτων στον Σταυρό Θεοδώριανων σε συνδυασμό με το έργο για τον δρόμο Αθαμάνιο - Θεοδώριανα και της παράκαμψης Αθαμανίου προς Θεοδώριανα. Τώρα, βέβαια, γιατί ως πρωθυπουργός τεσσεράμισι χρόνια δεν προχώρησε τίποτα είναι ένα ερώτημα. Πάλι δεν θα πρόλαβε.