Το... έθιμο να σχολιάζει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook εσωκομματικά και όχι μόνο θέματα συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος αυτή την φορά στα κείμενα των δύο τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΝΕ (Ριζοσπαστική Εναλλακτική Ενότητα, που αποτελείται μεταξύ άλλων από τους Αντώνη Κοτσακά, Πάνο Ρήγα και Νίκο Σκορίνη) και Ομπρέλα (Δημήτρης Βίτσας, Νίκος Βούτσης, Θοδωρής Δρίτσας, Ράνια Σβίγγου, Πάνος Σκουρλέτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Φίλης κ.α.).

«ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα κείμενα των συντρόφων από τη ΡΕΝΕ και την «Ομπρελλα». Όταν υπάρχει κρίση και κοινωνική-εθνική καταστροφή από τη νεοφιλελεύθερη Ορμπανικη πολιτική της κυβερνησης Μητσοτακη και εντείνεται η ταξική πόλωση η γραμμή είναι να διατυπώνεις:
-ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,
-ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,
-ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!
Αυτό στα κείμενα ΔΕΝ το ειδα.
Γι αυτό θα υπάρξει σύντομα», σχολίασε Παύλος Πολακης, αφήνοντας αιχμές για τα κείμενα των «συντρόφων» του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η συνέχεια της παρέμβασής του, καθώς αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, πρέπει να ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. Στοχεύοντας στους υλικούς ορους ύπαρξης της πλειοψηφίας ΚΥΡΙΩΣ και με ξεκάθαρη πρόταση «καταστροφής» του υπάρχοντος πλέγματος εξουσίας -πελατειακού κρατους -διαπλοκής και αντικατάστασης του με φιλολαϊκό και ανατρεπτικό κοινωνικό συμβόλαιο υπέρ της εργασιας», έγραψε ο αψύς Σφακιανός, Πολάκης, αφήνοντας έτσι και μία μεγαλοπρεπή αιχμή για την μέχρι πορεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τις εκλογές.

Στιγμιοτυπο_2021-01-09__12_45_49_μ_μ_