Κανονική ραδιοφωνική εκπομπή πολιτικού περιεχομένου έχει ο καταδικασμένος και φυλακισμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στις φυλακές Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα ραδιοφωνικά του μηνύματα.

Ο Κασιδιάρης, εκ των μελών του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής ανεβάζει στο YouTube εκπομπές όπου παραθέτει τις απόψεις του για διάφορα θέματα, με πλέον πρόσφατη αυτή που σχολιάζει στις 13 Ιανουαρίου, το ενδεχόμενο εκλογών, το μεταναστευτικό, την τουρκική προκλητικότητα, αλλά και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Στην τελευταία ιδιότητα του πρώην βουλευτή αναφέρθηκε πρόσφατα ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, σε ανάρτηση του στο Facebook.

Παραθέτει και ένα κολλάζ τριών φωτογραφιών στα «παλικάρια», όπως τα κατονομάζει.

Το «πρώτο παλικάρι» που είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, το «δεύτερο παλικάρι» αναφερόμενος στον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό και το «τρίτο παλικάρι», τον φυγόδικο Χρήστο Παππά.

Πάντως, όπως καταγράφεται οι ραδιοφωνικές εκπομπές του Ηλία Κασιδιάρη που αναρτά στο YouTube ως πρόεδρος και του κόμματος που έχει ιδρύσει για τους «Έλληνες για την Πατρίδα» δείχνουν να έχουν απήχηση καθώς στην τελευταία του εκπομπή στις 13 Ιανουαρίου συγκέντρωσε 42.000 views.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Κασιδιάρης επιδίδεται σε συχνές αναρτήσεις στο Twitter, όπου παίρνει θέση σε ζητήματα επικαιρότητας, όπως η στάση των ιερέων στα Θεοφάνεια, που «αψήφησαν την κυβερνητική τρομοκρατία», όπως έγραψε.

Οι κρατούμενοι έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα μέσα δικτύωσης στη φυλακή, παρότι δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού και υπολογιστή.