Στην ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι βρέθηκε σήμερα και πάλι η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, σύμφωνα με ανάρτηση του ιδιοκτήτη του καταστήματος στο facebook.

Η κ. Μιχαηλίδου μαζί με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας επισκέφτηκαν άστεγους στον Πειραιά και στο λιμάνι της πόλης και στη συνέχεια το Πέραμα στους γιατρούς του κόσμου και μιλήσανε με ανθρώπους για τα προβλήματα τους.

Μάλιστα όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στην ίδια, κάποιοι άστεγοι πλέον θα έχουν σπίτι από το υπουργείο Εργασίας και Πρόνοιας.



Η Πειραιώτισσα Υφυπουργός έστειλε αμέσως ομάδα συνεργατών από το προσωπικό της γραφείο για να μιλήσουν με τους κατοίκους, να καταγράψουν, να την ενημερώσουν και να βρουν τρόπους να βοηθήσουν. Διαπίστωσε ότι στο Πέραμα και το Κερατσίνι, οι οικονομικά ευάλωτοι συμπολίτες μας έως σήμερα δεν είχαν ούτε πρόσβαση στις απαραίτητες για εκείνους πληροφορίες σχετικά με τα επιδόματα που δικαιούνται.

Σήμερα η Δόμνα, μαζί με τους πιο στενούς συνεργάτες της και τον γιατρό της περιοχής, βρέθηκε και πάλι στην περιοχή. Ήθελε να δει από κοντά όσα έχουν συμβεί από την ημέρα της καταγραφής έως σήμερα. Επισκέφτηκε φτωχές οικογένειες και άτομα με αναπηρία για να διαπιστώσει αν και πόσο βοηθήθηκαν αλλά και να δει ποια είναι τα επόμενα βήματα για να αποκτήσουν αυτές οι ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας μια αξιοπρεπή ζωή. Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στο λιμάνι του Πειραιά όπου μοίρασε, μαζί με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας Κρητικός, σπιτικό φαγητό σε 43 άστεγους ενώ συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Για αυτό λέμε, την έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση «Πρόνοια» η Δόμνα.      

 

ΔΟΜΝΑ_ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΠΕΡΑΜΑ3
ΔΟΜΝΑ_ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΠΕΡΑΜΑ4
ΔΟΜΝΑ_ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΠΕΡΑΜΑ5__1_
ΔΟΜΝΑ_ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΠΕΡΑΜΑ1
ΔΟΜΝΑ_ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΠΕΡΑΜΑ2