Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας και την ανεπάρκεια της να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις επιπτώσεις της στο μέτωπο της οικονομίας ασκεί ο Α. Τσίπρα με συνέντευξη του στην εφημερίδα "Νεολόγος".

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκτιμά πως με την πολιτική της Ν.Δ η χώρα αφηγείται σε de facto επαναφορά των μνημονιακών συνθηκών, ενώ την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός επιχειρεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση με το να λέει "τα κάναμε όλα καλα".

"Δεν μπορεί η Ελλάδα να καταγράφει τη μεγαλύτερη ύφεση στην ΕΕ, να θρηνεί 4.500 ανθρώπους από την αρχή μάλιστα του 2ου lockdown, να σημειώνονται τεράστιες καθυστερήσεις και η μία διάψευση να διαδέχεται την άλλη για τον εμβολιασμό και ο κ. Μητσοτάκης να λέει "τα κάναμε όλα καλά”" υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες δεν το αποκλείει.

"Σήμερα μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια η Ν.Δ μας φέρνει ξανά στο χείλος της καταστροφής. Είναι ιδιον της δεξιάς να προσπαθεί να αποδρά απο τις ευθύνες της όταν τα κάνει μπάχαλο. Επομένως δε μπορώ να αποκλείσω τίποτα" αναφέρει.