Επιστροφή στην Κανονικότητα
Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
πετσασπαραπολ
Παραπολιτικά

Η παλιά γνωριμία του Στέλιου Πέτσα με τον Κώστα Αγοραστό και το… πεσκέσι με κρασιά

Στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας βρέθηκε προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος με ένα σφιχτό πρόγραμμα «ανέπνευσε» τον αέρα της αυτοδιοίκησης, συνομιλώντας με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάση Νασιακόπουλο.

Ο αναπληρωτής υπουργός αφιέρωσε σχεδόν ίδια ώρα και στους τρεις συνομιλητές του, ενώ τη μεγαλύτερη οικειότητα είχε με τον Κώστα Αγοραστό, κάτι που ο ίδιος εξήγησε στο παρασκήνιο της επίσκεψης.

«Με τον Κώστα είμαστε φίλοι πάνω από 15 χρόνια, όταν εγώ δούλευα στον ΟΟΣΑ και ο Κώστας ερχόταν εκεί ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής», είπε ο Στέλιος Πέτσας παραλαμβάνοντας από τα χέρια του Περιφερειάρχη όλες τις εκδόσεις της Περιφέρειας για τη Θεσσαλία καθώς και κρασιά της περιοχής, τα οποία ο ίδιος δεσμεύτηκε πως θα τα έχει στο γραφείο του στο υπουργείο γιατί αποτελούν τους «καλύτερους πρεσβευτές της Θεσσαλίας αλλά και της χώρας».

Τον αναπληρωτή υπουργό συνόδευαν στις επισκέψεις του οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την εμφάνιση Κέλλα, στο πλευρό του αναπληρωτή υπουργού, στο Δημαρχείο της Λάρισας.

Ο ίδιος ο κ. Πέτσας πάντως έδειχνε πολύ άνετος και απόλυτα ενημερωμένος, όσον αφορά τα ζητήματα που έχουν σχέση με την Αυτοδιοίκηση, έναν τομέα για τον οποίο το προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα ανοίξει τα χαρτιά της, ανοίγοντας ουσιαστικά και επισήμως την κουβέντα για αλλαγή στον εκλογικό νόμο.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα