Μπορεί να έχει διατελέσει υφυπουργός και αναπληρωτής υπουργός στις κυβερνήσεις Τσίπρα, ωστόσο ο ίδιος δεν έμαθε ή... κάνει πως δεν έμαθε πως λειτουργούν τα υπουργικά γραφεία, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είχε στο γραφείο του μετακλητούς υπαλλήλους.

Ο λόγος για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος είτε από άγνοια είτε από συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας για την δημιουργία εντυπώσεων έπεσε σε γκάφα...

Ο... αψύς Σφακιανός του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη ότι διόρισε έξι «ολόκληρους και φρέσκους», όπως τους χαρακτήρισε, μετακλητούς υπαλλήλους στο υπουργικό του γραφείο.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η θητεία των μετακλητών υπαλλήλων, ως όφειλε να γνωρίζει ο κ. Πολάκης, λήγει ταυτόχρονα με την απώλεια της ιδιότητας του μέλους της κυβέρνησης στο γραφείο του οποίου έχουν τοποθετηθεί. Οι μετακλητοί στους οποίους αναφέρεται ο κ. Πολάκης είναι οι ίδιοι που υπηρετούσαν στο γραφείο του κ. Κοντοζαμάνη ως υφυπουργού Υγείας. Επαναδιορίστηκαν οι ίδιοι μετά το διορισμό του ως αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.